Beautin Colagen lichid imbogatit cu Acid Hialuronic! Colagenul – Aliatul frumuseții feminine!

Ce este colagenul și de ce este benefic? Cum este util pentru noi?
Principalul rol al colagenului, după cum ilustrează și denumirea acestuia („colaj”+„gen”) este de a întreține structura conjunctivă a celulelor și țesuturilor. Prin urmare, este deosebit de important pentru structura, coeziunea, funcționarea, reproducerea și sănătatea fiecărei celule. Pielea noastră este formată în proporție de 75% din colagen. Astfel, aspectul fin și proaspăt al pielii tinere și sănătoase este asigurat în mare parte de prezența colagenului  la niveluri normale.  Degradarea colagenului sănătos și scăderea producției de colagen în timp conduc la apariția ridurilor nedorite și a pielii îmbătrânite. În organismul nostru, există 28 de tipuri diferite de colagen, cele principale fiind tipul I, II și III. Colagenul de tip I se regăsește în principal în piele, unghii, păr, mușchi, tendoane și oase.

De ce este un ingredient cheie pentru prevenirea îmbătrânirii?
Principala cauză a îmbătrânirii pielii este distrugerea celulelor pielii, ca urmare a producției reduse de colagen și elastan. Colagenul joacă un rol esențial în structura, sănătatea și rezistența pielii. Acesta este motivul pentru care este important ca, în timp, să își sporească rezervele sau să se intensifice procesul natural de producție al organismului.

Ce anume cauzează reducea nivelurilor de colagen din organism?
Sub stresul numeroșilor factori externi (soare, fumat, alimentație necorespunzătoare, obezitate, exercițiu fizic redus sau în exces) și a diferiților factori interni (cum ar fi menopauza), fibroblastele, ce produc colagenul și elastanul, își pierd abilitatea de a sintetiza aceste două substanțe. Cercetările1 au demonstrat faptul că nivelul de colagen scade în timp. De asemenea, scade și cantitatea materialelor structurale, cum ar fi proteinele moleculare, ce asigură hidratarea stratului superior al pielii și contribuie la structura colagenului.

Există metode de a reface nivelurile de colagen? Care sunt acestea?
Da, există. Aplicarea pe piele a cremelor cu conținut de colagen sau oricare dintre ingredientele sale, introducerea implanturilor cu acid hialuronic în straturile profunde ale pielii (ce facilitează producția de colagen la nivel local, acolo unde sunt introduse) sau chiar administrarea de colagen sau elemente constitutive ale acestuia, prin alimentație sau suplimente specifice, sunt câteva dintre aceste metode.

BEAUTΙΝ’TM COLLAGEN conține colagen hidrolizat Peptan’TM de înaltă calitate, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbție, este îmbogățit cu acid hialuronic, conținând de asemenea vitamina A, complex de vitamina B, vitamina C și zinc. Combinația de elemente din această formulă unică oferă organismului beneficii multiple:

 • sporește sănătatea și frumusețea pielii din interior
 • îmbunătățește textura pielii și întărește părul și unghiile
 • contribuie la sănătatea țesutului conjunctiv, a cartilajelor și a încheieturilor
 • are proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi

colagen2

BEAUTIN’ΤΜ COLLAGEN contribuie la creșterea producției normale de colagen de către organism și este îmbogățit cu acid hialuronic pentru rezultate optime, deoarece acesta din urmă acționează ca un agent de umplere (filler) al pielii.

Această formulă oferă, de asemenea, organismului, colagen de înaltă calitate din surse naturale de pește, colagen care, potrivit cercetărilor, este mai ușor de utilizat de către organism.

Complexul specializat de înfrumusețare BEAUTΙΝ’ΤΜ COLLAGEN:

 • este în formă lichidă pentru ingerare facilă
 • poate fi administrat în forma existentă sau diluat în jumătate de pahar cu apă
 • include un capac cu măsură pentru utilizare ușoară
 • este ușor de digerat
 • are o aromă de fructe excelentă

Cine poate consuma colagen?
Oricine poate consuma și beneficia de colagen, deoarece indiferent cât de sănătoasă este nutriția noastră, niciun aliment nu asigură colagen sub formă de peptide.
De aportul de colagen pot beneficia în mod deosebit femeile și bărbații cu vârsta peste 35 ani, persoanele cu piele deschisă la culoare, păr subțire și unghii casante. De asemenea, acesta este recomandat femeilor aflate la menopauză, bărbaților și femeilor cu probleme la nivelul țesuturilor conjunctive și articulațiilor, atleților, sportivilor și persoanelor cu vârsta peste 50 de ani.

 

 

 

One thought on “Beautin Colagen lichid imbogatit cu Acid Hialuronic! Colagenul – Aliatul frumuseții feminine!

 • 25 septembrie 2017 la 10:45
  Permalink

  BEAUTIN’ΤΜ COLLAGEN este o formula care oferă organismului colagen de înaltă calitate, fara îndoiala… Este testat de mine! Nota 10!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord