Ferratum

Ferratum Money este parte a Ferratum Group – UN INITIATOR IN DOMENIUL TEHNOLOGIEI FINANCIARE SI CREDITARE MOBILA.

Grupul Ferratum este un pionier In domeniul tehnologiei financiare si al împrumuturilor mobile, listat in Prime-Standard la Bursa de valori din Frankfurt. Ferratum ofera clientilor o cale usoara si rapida de accesare de la distanta a creditelor si a altor servicii bancare atat pentru persoane fizice cat si juridice. Ferratum Bank Plc, o filiala a Grupului Ferratum a lansat de curand revolutionara banca mobila in Suedia, Norvegia si Germania.

Infiintat in anul 2005 si condus de fondatorul Jorma Jokela, grupul Ferratum s-a dezvoltat rapid de la infiintare si pana in prezent.

Grupul deţine 1,5 milioane de clienti carora le-au fost acordate unul sau mai multe imprumuturi in trecut si in total 4,3 milioane de conturi de utilizatori. Ferratum activeaza in 23 tari din Europa, America de Sud dar si Australia si Noua Zeelanda, avand sediul central in Helsinki, Finlanda. In anul 2015, incasarile grupului atingeau 111m Eur cu un profit (EBIT) de 16.5m Eur.

Produsele si serviciile Ferratum Money

Strategia Ferratum se bazeaza pe extinderea geografica, diversificarea in continuare a produselor si a Bancii Mobile. Ferratum Money ofera credite rapide, disponibile rapid şi confidentiale pentru consumatori. Serviciile pot fi accesate online sau de pe dispozitive mobile, iar o decizie privind acordarea unui credit se ia în general în termen de cateva minute. Clientii pot solicita credite in valoare cuprinsa intre 50 Eur si 5000 Eur. Ferratum Money ofera, de asemenea imprumuturi in rate atat pentru persoane fizice cat si pentru intreprinderi mici, cu un palmares de succes.

Sectorul bancar se afla intr-o fază de transformare majora. Are loc o crestere semnificativa pe piata serviciilor bancare mobile prin cresterea utilizarii smartphone-urilor la nivel global si schimbarii comportamentului consumatorilor. Ferratum, cu expertiza indelungata in domeniul serviciilor bancare mobile, este bine pozitionat pentru a deveni o banca mobila în epoca revolutiei digitale.

Asiguram transparenta conditiilor de creditare si ne propunem sa orientam clienti catre indatorare responsabila prin a indica situatiile cand solutia noastra este protrivita, cat si situatiile unde alte solutii pot fi cele mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord