La HOMELUX au început marile reduceri ale iernii

În perioada 21 ianuarie – 20 februarie magazinul HOMELUX anunță reduceri de până la 80% la o gamă variată de produse, de la mobilier la decorațiuni, corpuri de iluminat și textile. Reducerile se aplică atât în magazinele fizice, cât și online, pe www.homelux.ro.

A sosit acel moment din an în care poți face achiziții avantajoase pe termen lung pentru casa ta. Între 21 ianuarie și 20 februarie, la Homelux ai ocazia să cumperi piesele de mobilier, decorațiunile și corpurile de iluminat pe care ți le dorești la prețuri reduse cu până la 80%.

Capul de afiș al campaniei îl dețin decorațiunile, care au un discount de până la 80%. Urmează piesele de mobilier, reduse cu până la 75%, covoarele, până la 65%, corpurile de iluminat, până la 55%, lenjeriile de pat, până la 40%, și canapelele, aflate la discount de până la 30%. În plus, dacă vii și cumperi din magazin ai transport gratuit la cumpărături de peste 1.500 lei.

Produsele sunt în stil modern, clasic, etnic și romantic, pliate pe toate planurile de amenajare. Colecțiile sunt create de către designerul de interior Homelux, pentru ca voi să vă bucurați de cele mai inspirate piese pentru acasă.

Cu reducerile de la Homelux îți amenajezi întreaga locuință și te bucuri de confort la superlativ! Ofertele sunt în limita stocului disponibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *