Produse Prim Preț Tehnic

Produsele Prim Preț Tehnic sunt produsele cu cel mai mic preț din fiecare categorie dedicată unui sport, care beneficiază de toate caracteristicile tehnice necesare, pentru a te ajuta să practici sportul preferat în confort și deplină siguranță.

Aceste produse sunt recomandate pentru practică ocazională ceea ce le face esențiale pentru a face sportul accesibil cât mai multor oameni, oferind un raport calitate preț foarte bun și păstrând garanția de 2 ani.Ghete călduroase impermeabile iarnă

Dacă ești iubitor de natură și dacă preferi drumețiile poți cumpăra o pereche de ghete de drumeție călduroase de iarnă la un #pret accesibil, acestea oferind protecție, iar perechea perfectă nu numai că îți va ține picioarele calde, dar îți menține și talpa piciorului sănătoasă.

Chiar şi în condiţii extreme de iarnă, acești bocanci cu talpă snowcontact din cauciuc asigură o bună #aderenta și confort în timpul drumețiilor pe zăpadă.

Corturi de camping pentru următorul dvs. weekend

Un cort de camping este alegerea perfectă pentru un week-end la  munte alături de cei dragi. Pe lângă avantajul de a sta în mijlocul naturii, ideea de camping ne duce cu gândul la aventură, la distracții inedite, la un foc de tabără sau o seară romantică.
Dacă plănuiești o vacanță la munte, iar vremea se anunță ploioasă, ar trebui să alegi un cort care asigură o bună #impermeabilitate, pentru a nu avea surpriza să plutești cu salteaua prin apă. Alege un produs conceput pentru camping, ideal pentru ieșirile cu familia sau cu prietenii.

Geacă impermeabilă drumeție

Dacă intenționați să faceți drumeții în timpul iernii sau să mergeți la ski este foarte important să aveți în bagajul dvs. și o jachetă care asigură căldură și confort pentru #vreme rece. Există foarte multe produse concepute pentru a proteja de temperaturi scăzute, în timpul drumețiilor pe zăpadă, dar noi ți-am pregătit cele mai potrivite articole de acest gen și cu siguranță vei găsi ceea ce cauți!

Geantă sportivă

Cu toții avem aceeași problemă atunci când ne facem bagajele sportive: cum ne putem păstra cizmele murdare separate de alte obiecte? Alege #preturi mici și optează pentru geanta de sport Kipocket, cu un compartiment de cizme separat, astfel încât nu trebuie să puneți cizme murdare în compartimentul principal. De asemenea, acest model se pliază, astfel încât să îl puteți duce oriunde și să-l depozitați ușor.

Încălţăminte drumeție în natură

Din ce în ce mai mult oamenii practică acum #sport în aer liber, iar pentru un confort sporit avem nevoie de încălțăminte adecvată.
Dintr-o gamă largă de produse de acest gen, puteți încerca acest produs conceput pentru sporturi în aer liber și drumeție. Potrivită pentru deplasări de intensitate medie spre mare, asigură stabilitate și confort!

Unele dintre criteriile de bază pe care le verificăm atunci când alegem încălțămintea sport sunt confortul, ergonomia, căptușeala, amortizarea, tehnologia implicată, designul și estetica.

Colanți polar

Indiferent că mergeți în drumeție sau petreceți o noapte în bivuac, în timpul practicării de trekking la munte, în aceste zile friguroase de toamnă pantalonii stil colanți polar sunt ideali, deoarece vă ajută să vă mențineți cald, asigurând confortul termic maxim. Acum puteți alege din #colecția de toamnă și acest articol de îmbrăcăminte, care nu ar trebui să lipsească din garderoba dvs. Este un produs conceput pentru drumeții și activități sportive în natură, pe vreme rece. Materialul din polar asigură confort termic, datorită volumului creat prin textura acestuia. Aerul reţinut în interior va menţine temperatura corpului prin puterea naturală de izolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.