Sporturi de vară la Decathlon

Este important să rămâi activ și sănătos! Și ce modalitate este mai bună de a face acest lucru! Să alergi, să mergi pe bicicletă sau să te plimbi cu rolele.

Se spune că „Nu vei regreta niciodată o alergare” și, deși mulți ar putea contesta, există dovezi că a fi activ este una dintre cele mai bune intervenții pe care le putem întreprinde pentru a ne îmbunătăți sănătatea, pierderea în greutate și îmbunătățirea funcției musculare.

Indiferent de vârsta, doar ieșirea în aer liber ne poate ajuta să ne ridicăm starea de spirit. 

Știm că poate fi dificil să găsești tot ceea ce își doresc tinerii și adulții, dar aici găsești tot ce îți trebuie pentru sport și educație fizică, inclusiv adidași sport, încălțăminte de munte, rucsacuri și multe altele. Aruncați o privire mai jos pentru a găsi tot ce aveți nevoie. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, accesați unul dintre magazinele Decathlon la nivel național și discutați cu unul dintre numeroșii experți din magazin.

Adidași

Cu tot entuziasmul de a te întoarce la jocuri și antrenamente, s-ar putea să vrei să ai o nouă pereche de adidași de fotbal. Decathlon are o gamă largă de ghete de fotbal pentru copii, adulți  și toți cei care joacă fotbal, rugby sau tenis pe teren sintetic sau iarbă. Găsiți toate produsele online sau faceți cumpărături în magazin, unde personalul  experimentat vă va oferi sfaturile de specialitate de care aveți nevoie.

Mingi

Aproape fiecare copil, dar și adulții, vor găsi o mare plăcere de a se juca fotbal, rugby sau tenis, iar aceasta este o modalitate excelentă de a încuraja exercițiul fizic. Când copiii se întorc de la școală, pot fi încurajați să se joace cu mingea în curte, pe teren sau în fața blocului. Decathlon România are o gamă largă de mingi de fotbal, baschet, de rugby și multe altele disponibile în magazin și online. 

Biciclete

O plimbare cu bicicleta este foarte utilă pentru cei care doresc să își mențină greutatea constantă sau să scape de kilogramele în plus. În timpul unei plimbări cu bicicleta se ard calorii, dar și grăsimea de pe șolduri, care este foarte greu de dat jos doar prin exerciții la sală. Procesul de ardere a grăsimilor continuă chiar și la câteva ore după plimbarea cu bicicleta, iar dacă alegi să faci un efort suplimentar și pedalezi foarte rapid pe o distanta medie, arderile se dublează sau chiar se triplează. 

Role

Copiilor le plac rolele, iar parinților lucrurile de calitate! Încă de mici copii adoră să se plimbe și să facă sport! Copilul dumneavoastră vrea să învețe să meargă pe role, dar trebuie să progreseze în menținerea echilibrului? Aceste role sunt stabile și reglabile pe 3 mărimi: piciorul crește, la fel și rolele!

RUCSACURI

O idee excelentă de cadou ar putea fi și un rucsac ideal pentru drumeții. Acesta este un produs conceput mai ales pentru drumețiile la munte practicate în mod ocazional pe vreme senină, este confortabil și accesorizat, fiind ideal pentru drumeții pe trasee cu ușoare denivelări!

Alegerea unui rucsac de drumeție este foarte important, iar cel pe care îl alegeți poate varia în funcție de vârsta și înălțimea dumneavoastră. 

Întreaga ofertă de materiale sportive este disponibilă AICI.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord