Ziua copilului – Cumpără cadoul potrivit

Căutați inspirația de top a cadourilor de 1 Iunie? Nu trebuie să vă faceți griji, avem o selecție cu modele deosebite!

Cei de la epantofi.ro au simplificat jocul și au aprovizionat depozitul cu cele mai bune și noi cadouri pentru copii. Ați ajuns la locul potrivit!!!

Un factor important de luat în considerare atunci când cumpărați încălțăminte pentru copii este calitatea materialului. Este o prioritate de luat în considerare, deoarece copiii sunt de obicei neglijenți cu ceea ce poartă, mai ales atunci când sunt activi. Trebuie să cauți încălțăminte care să fie durabilă, să aibă un suport ferm pentru călcâi și să aibă talpă care absoarbe șocul.

Pantofi sport de la epantofi.ro

Încălțămintea pentru copii reprezintă cel mai cool accesoriu, oferă protecție și îi ajută să-și mențină talpa piciorului sănătoasă, iar atunci când îți pregătești copilul pentru o plimbare, o excursie sau pentru sport, acordă o atenție deosebită pantofilor.

Găsirea pantofilor perfecți pentru copilul tău!

Dacă vrei să scapi de acei pantofi vechi, este timpul să-ți duci copilul la cumpărături. Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cauți perechea de încălțăminte perfectă pentru fiul sau fiica ta:

  • Dacă copilul tău este suficient de mare, ia-l cu tine la cumpărături. Este întotdeauna mai bine să-i lăsați să încerce pantofii și să vă asigurați că se simt confortabil înainte de a cumpăra. În plus, copilul dumneavoastră va aprecia că este implicat în procesul de luare a deciziilor.
  • Lăsați spațiu de mișcare de aproximativ o lățime a degetului mare între partea din față a pantofului și cel mai lung deget de la picior.
  • Cumpărați pantofi care oferă suport și amortizare pentru călcâi.  
  • Luați în considerare activitățile specifice în care se va implica copilul dumneavoastră și căutați pantofi flexibili, bine ventilați și care să permită spațiu pentru creștere. 

Deoarece copiii tind să crească mai repede, este adesea o idee bună să alegeți încălțăminte mai mare decât dimensiunea reală a piciorului copilului. Acest lucru va putea oferi mai mult spațiu pentru expansiune și creștere în timpul activităților. De asemenea, este o idee bună să testați și să lăsați copilul să simtă încălțămintea sport timp de cel puțin 10 minute pentru a elimina disconfortul cauzat în timp.

Indiferent de cost, este grozav să cumperi încălțăminte de cea mai bună calitate și din cele mai bune materiale pentru simplul fapt că el se simte mult mai confortabil. Pantofii Reebok combină calitatea din piele și materialul textil cu un suport foarte puternic pentru călcâi (Tehnologia Clarks Unstructured, care este o adevărată inovație – spuma ușoară EVA în talpă), dar și pielea naturală pe partea superioară care garantează lejeritate, flexibilitate, rezistență și o bună ventilație. Pantofii Nike sunt echipați cu sistemul Air Max, care presupune utilizarea unei perne speciale de gaz în talpă, care nu numai că protejează picioarele copilului de abraziune, dar oferă și un strat de termoreglare.

Pentru fiecare personalitate, există un pantof. Pentru fiecare pantof, o funcționalitate. Oferă-le astăzi un pantof la modă, confortabil pentru toate nevoile lor din gama diversificată oferită de epantofi.ro.

Fii alături de copilul tău și cumpără-i cadoul potrivit!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *