Cadoul perfect pentru EA!

 

 Daca esti barbat si iti doresti sa surprinzi placut o femeie, trebuie sa tii cont de cateva lucruri cand alegi darul potrivit. Pentru a te asigura ca nu dai gres, este important sa fii atent la nevoile ei si sa-i afli micile bucurii care o fac fericita. Noi stim ca pentru orice femeie frumusetea este importanta, de aceea indiferent daca este vorba despre iubita, sora sau colega de serviciu, un lucru este clar: toate vor aprecia produsele cosmetice de calitate, adaptate nevoilor lor.

Noi iti facem cateva sugestii:

Caseta cadou Gerovital H3 Derma+ crema activ hidratanta 24H contine doua produse dermatocosmetice: Crema activ hidratanta 24H si Crema-masca calmanta si regeneranta. Formulele acestora sunt testate sub control dermatologic si nu contin parabeni sau alte substante sensibilizante. Bogata in Omega 3, 6 si 9, Crema activ hidratanta reface functia de bariera a pielii, aceasta devenind mai hidratata si mai elastica, iar Crema-masca calmanta si regeneranta are proprietatea de a reduce iritatiile si disconfortul pielii sensibile.

FARMEC

.Caseta cadou Gerovital H3 Classic natural cuprinde o Crema lift hidratanta de zi si un cadou: Deodorantul Antiperspirant Gerovital H3 Sensitive. Crema are la baza un complex inovator format din 3 ingrediente esentiale, ce formeaza complexul anti-age: Acidul Hialuronic, Vitamina E și Juvinity. Deodorantul Antiperspirant este conceput intr-o formulare blanda de tip emulsie, care asigura o protectie de lunga durata.

FARMEC.1jpg

Caseta cadou Gerovital Plant este alcatuita din Crema hidratanta, Laptele vitaminizant demachiant si Serul contur ochi si buze. Produsele din aceasta gama au formule fara conservanti, contin parfum hipoalergenic si extract organic de Floare de colt.

 

FARMEC.2jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord