Alege geanta perfectă!

Fie că doriți să vă reîmprospătați dulapul de accesorii, fie că sunteți în căutarea unui cadou uimitor pentru altcineva, o geantă este întotdeauna un cadou frumos și practic.

Genți din piele

Gențile din piele au o eleganță atemporală, pe care nimeni nu o poate nega. În ciuda nivelurilor ridicate de dezbateri privind utilizarea pielii, lumea folosește produse din piele și alte tipuri de accesorii din cel puțin două motive: durabil și elegant!

Pielea este pretutindeni în lumea de astăzi și este folosită pe scară largă în modă pentru a confecționa diverse  tipuri de genți, rucsacuri, portofele și accesorii.

 Pielea are caracteristici fizice care o pot face atrăgătoare din punct de vedere estetic, cum ar fi senzația sa netedă, aspectul strălucitor, lustruit și este cel mai elegant material disponibil pentru fabricarea articolelor de modă.

 Pielea este, de asemenea, lăudată pe scară largă pentru longevitatea și durabilitatea materialului, deși este încă privită ca un produs de lux, aceasta însemnând că de obicei vine cu un preț ridicat.

Grosimea și greutatea pielii joacă un rol esențial în a decide care va fi produsul final. De exemplu, pielea mai subțire este folosită pentru confecționarea sacoului din piele, a pantalonilor, a genților de mîna sau a poșetelor, iar  pielea mai groasă,  este adesea utilizată pentru a face articole precum curele din piele,  tocuri pentru ochelari sau gențile de voiaj.

Piele artificială sau piele naturală?

Pielea autentică, deși tratată, este încă fabricată dintr-un material natural, este flexibil și destul de maleabil, iar in timp  devine mai moale obținând un aspect mai rafinat .

 Pielea artificială este la fel de populară datorită faptului ca este folosită  ca alternativă mai ieftină pentru genți, haine și accesorii și este mai accesibilă pentru clienți, dar fiind un material sintetic nu are acelasi “dar natural” pe care îl oferă pielea autentică.

Una dintre diferențele majore dintre cele două în ceea ce privește confortul, este că pielea naturală se va înmuia în timp iar pielea artificială pe bază de plastic nu o va face.

În cele din urmă, aceasta este esența problemei. Cu cât folosești mai mult produsul tău din piele naturală, cu atât îl vei iubi mai mult!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord