ALTEX, cel mai mare retailer electro – IT din România, organizează azi, 31 Martie 2015, Noaptea Devoratorilor de Prețuri

 

Noaptea devoratorilor de preturi revine si pentru gama IT si comunicatii.

In categoria IT gasim reduceri ce ajung si la 70%. Aceste discounturi se regasesc in special in dreptul perifericelor (mousei, tastaturi, casti), dar nu numai. Routerele wireless pot fi mai ieftine chiar si cu peste 40 de procente si, din fericire, aveti de unde alege.

Peste 700 de produse din categoriile televizoare, laptopuri, tablete, smartphone-uri, jocuri si electrocasnice mari si mici vor fi incluse în oferta, reducerile fiind de pana la 80%. Clientii pot achizitiona smartphone-uri de la 179.9 lei, televizoare LED de la 649.9lei, laptopuri de la 699.9 lei sau tablete de la 169.9 lei.

altex10

Electrocasnicele mici au preturile taiate chiar si cu mai mult de 50%.

Produsele de ingijire personala, aspiratoarele, aparatele de calcat si espressoarele sunt reunite in categoria electrocasnicelor mici. Aici reducerile ajung sa fie mai mari de 50% si va pot aduce mult mai usor articolele necesare in spatiul destinat gatitului.

Tot in bucatarie puteti adauga sau schimba cateva dintre electrocasnicele mari. Aparate frigorifice, masini de spalat rufe sau vase, plite sau cuptoare incorporabile, precum si hote au reduceri de sute de lei, dar pot depasi pentru cateva dintre ele si 1.000 de lei.

altex11

La fel ca la editiile anterioare, ALTEX Romania vine cu reduceri importante, în plus fata de preturile cele mai mici din piata cu care clientii sunt deja obisnuiti.

ALTEX România este liderul pietei romanesti de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Prin reteaua nationala de peste 92 de magazine aflate în cele mai importante orase din tara si magazinul online www.altex.ro, ALTEX ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. În fiecare zi, cei aproximativ 2000 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord