Ardem caloriile

Decathlon și-a propus să fie partenerul tău pentru realizarea planurilor sportive. Ți-a pregătit chiar o colecție de aparate de fitness și echipamente de care poți avea nevoie, doar pentru a avea totul într-un singur loc.

Ganterele

Există multe avantaje ale antrenamentului de forță și nu există niciun motiv pentru a nu începe să folosiți greutăți chiar de astăzi. Ele ard caloriile mai repede decât cardio-ul tradițional și dezvoltă o siluetă tonifiată și zveltă, așa cum fiecare dintre noi și-ar dori să aibă.

Ganterele sunt piese mici de echipament de antrenament cu greutăți. Sunt utile pentru femei, deoarece vizează anumite zone ale corpului și construiesc puterea și rezistența.

Ele vin în diferite dimensiuni, greutăți și tipuri, făcându-le alegeri accesibile și distractive. Adăugați un pic de fler feminin sesiunii dvs. de antrenament, nu mai stați pe gînduri și alegeți o pereche de modele elegante și colorate!

Extensor Cross-Training

Produs conceput pentru tonifierea părții superioare a corpului, într-un mod eficient, datorită rezistenței sale. Extensorul fitness cu 5 arcuri  permite lucrarea mușchilor pieptului, spatelui, a brațelor sau a antebrațului chiar în confortul casei dumneavoastră. Este recomandată utilizarea extensorului  pe etape, adăugând pe rând câte unul din cele 5 arcuri, în funcție de forța dumneavoastră.

Stepper MS500 alb/ corai

Stepper-ul aerobic este un aparat de fitness care simulează foarte bine mișcarea efectuată atunci când urcăm scările. Fie că este utilizat într-o sală de fitness sau din confortul propriei locuințe, acesta asigură un antrenament eficient, ajutându-ne să eliminăm surplusul de grăsime și să reducem nivelul de stres.

Astfel, întreaga familie poate face mișcare cu ajutorul acestui dispozitiv, inclusiv persoanele în vârstă, care se confruntă cu probleme de mobilitate fizică. Este aparatul ideal pentru modelarea și întărirea mușchilor feselor și vă ajută să fiți în formă.

Sac de Box TB 850 roșu

Dacă ești în căutarea unui antrenament pentru a te pune în formă, a slăbi, a te distra, a elibera tensiunea, poți  începe să lovești un sac de box.

Pentru un aspirant la boxer sau un luptător aflat la antrenament nu există niciun echipament mai important decât sacul de box . Sacii de box acționează ca ținte de practică pentru a vă ajuta să vă dezvoltați și să vă perfecționați tehnicile de pumn și lovire.

La fel ca restul echipamentului tău sportiv, sacul de box ar trebui să se potrivească cu obiectivele tale atletice specifice. Înțelegerea stilului, mărimii și materialului de care aveți nevoie este esențială pentru antrenamentul dvs. Materialul trebuie să fie foarte rezistent, iar chingile să ofere cele mai bune condiții pentru inițierea în box !

Minge Fitness Gym ball

Dacă încerci să găsești antrenamente care să-ți întărească corpul, protejând în același timp articulațiile de impactul puternic, ar trebui să iei în considerare utilizarea unei mingi de fitness. Acest instrument simplu oferă o nou mijloc de efectuare a unor exerciții de bază care vă vor îmbunătăți forța de care aveți nevoie. 

Înainte de comercializare realizăm numeroase teste pentru a garanta calitatea mingilor noastre și siguranța lor. Pentru început, realizăm 100.000 compresii asupra mingii, folosind o greutate de 195 kg ; apoi, realizăm un test de compresie statică, cu o greutate de 325 kg.

Ce dimensiune mi se potrivește?
Pentru o înălțime sub 1,60 m și o greutate sub 85 kg – diametru minge 55 cm.
Pentru o înălțime între 1,60-1,80 m și o greutate sub 85 kg – diametru minge 65 cm.
Pentru o înălțime de peste 1,70 m și o greutate peste 85 kg- diametru minge 75 cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *