E-Bebe live, târgul virtual dedicat familiilor și părinților din România are loc pe 23-25 Aprilie

E-Bebe live by Doctor MIT, târgul virtual dedicat familiilor în creștere, dă startul înscrierilor pentru maternități, magazine online cu articole pentru copii sau femei însărcinate, clinici de ginecologie, școli și grădinițe, precum și tuturor retailerilor și furnizorilor de servicii de profil.

Târgul virtual va avea loc în perioada 23-25 aprilie și sunt așteptați peste 10.000 de participanți. Evenimentul se desfășoară în cadrul unei platforme digitale validată la nivel internațional în 36 de țări, cu 9251 expozanți și peste 5 milioane de utilizatori.

Inițiativa propusă de DOCTOR MIT este susținută de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, ca proiect din partea mediului privat, considerând că poate avea un potențial semnificativ pentru readucerea la viață a târgurilor de profil, precum și beneficii importante aduse comunității.

Doctor MIT reprezintă cea mai completă platformă de sănătate din România acoperind zona de informare medicală prin emisiunea TV „Doctor MIT” în care Dr. Bogdan Ivănescu disecă și demontează miturile medicale în care am fost învățați să credem. Doctor MIT scoate adevărul la iveală despre miturile medicale și pe YouTube, fiind canalul cu cel mai mare număr de vizualizări dintre toate canalele emisiunilor cu specific medical TV din România. Conceptul „Doctor MIT”​ al emisiunii medicale a primit în 2013, anul debutului, „Premiul de Excelență în Debut”​ din partea Consiliului Național al Audiovizualului, în exclusivitate până la această oră între emisiunile de profil, validând încă o data valoarea pentru public a platformei Doctor MIT. De asemenea, Dr. Bogdan Ivănescu este Co-fondator al Stem Sure, editor medical al Revistei Știință și Tehnică este implicat în activitatea științifică din România prin participarea în studii fundamentale și clinice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.