Nikon D5200 kit 18-55mm VR II (black) la pret imbatabil!

In perioada 15 septembrie – 5 octombrie 2015 beneficiezi de 400 lei REDUCERE la achizitionarea unui aparat DSLR Nikon D5200 kit 18-55mm VR !!!

Calitatea desavarsita a imaginilor si detaliilor, modul automat care depisteaza singur cadrul si realizeaza toate setarile necesare (focalizare, cantitate de lumina etc) si meniul foarte usor de accesat, face ca acest aparat foto sa fie unul de top din gama lui.
Un alt aspect foarte bun este faptul ca ecranul este unul rabatabil, motiv pentru care se poate utiliza din absolut orice unghi.
Nu sunt profesionist, dar acest produs este unul pe care il recomand  tuturor celor care sunt incepatori si doresc sa achizitioneze un aparat DSLR. Merita!

nik

Mai jos voi enumera cateva dintre specificatiile aparatului foto DSLR Nikon D5200 kit 18-55mm VR :

Senzor de măsurare RGB cu 2.016 pixeli: asigura informatii precise pentru expunere exacta si transmite informatii catre Sistemul de recunoaştere a scenei, care optimizeaza expunerea automata, focalizarea automata si balansul de alb automat.

Mod efecte: creeaza imagini si filme cu un aspect diferit, utilizand o gama de efecte speciale, inclusiv Culoare selectiva si Efect de miniaturizare. Puteti vizualiza efectul dorit în timp real, in timp ce fotografiati.

Fotografiere continuă 5 fps: inregistrati actiunea la o viteza rapida de cinci cadre pe secunda si surprindeti gesturile sau expresiile trecatoare la momentul potrivit.

Moduri AF pentru D-Movie: Functia de focalizare automata cu vizualizare in timp real functioneaza cand realizati filme. Pastrati focalizarea clara asupra subiectelor cu AF servo permanent (AF-F). Relaxati-va si permiteti aparatului foto sa urmareasca subiectul cu AF urmarire subiect sau AF prioritate fata.

HDR (interval dinamic ridicat): surprinde mai multe detalii cand fotografiati în situatii de iluminare cu contrast ridicat. Ideal pentru subiecte statice, aparatul foto realizeaza doua cadre la doua expuneri diferite in timpul aceleiasi actionari a obturatorului, apoi le combina pentru a crea o imagine extraordinara, cu contrast natural.

D-Lighting activ: pastreaza automat detalii din zonele umbrite sau puternic luminate, atunci cand fotografiati scene luminate puternic sau cu iluminare din spate. Ideal pentru subiecte in miscare.

16 moduri scenă: realizati fotografii extraordinare prin selectarea modului potrivit subiectului sau situatiei de fotografiere. Modurile scena optimizeaza setarile precum timpul de expunere, ISO si diafragma, ceea ce este ideal daca doriti sa realizati rapid cadre perfecte sau daca nu aveti experienta cu fotografierea cu un D-SLR.

Monitor LCD de înaltă rezoluţie: vedeti fiecare detaliu din fotografiile şi filmele dumneavoastra, gratie monitorului LCDde inalta rezolutie de 7,5 cm (3,0 inci), cu 921.000 puncte si unghi variabil cu unghi larg de vizualizare si contrast ridicat. Compuneti cadre si aplicati efecte speciale cu claritate, indiferent daca fotografiati inauntru sau afara.

Design inteligent: corpul mic, usor si ergonomia superioara fac fotografierea cu acest aparat foto sa fie foarte placuta.Un mâner ferm asigura prinderea confortabila. Meniurile clare si butoanele dedicate pentru functiile utilizate frecvent, cum ar fi vizualizare in timp real sau D-Movie, fac utilizarea rapida si intuitiva.

Telecomandă fără fir: dispozitivele de comanda la distanta fara fir Nikon WR-R10 si WR-T10 sunt accesorii optionale care va permit sa controlati functiile cheie ale aparatului foto de la distanta, chiar daca între dumneavoastra si aparatul foto se afla obstacole. Ideale pentru realizarea autoportretelor, aceste dispozitive pot preintâmpina tremuratul aparatului foto în timpul actionarii obturatorului.

Obiective NIKKOR: bucurati-va de avantajele oferite de obiectivele legendare NIKKOR de la Nikon si profitati la maximum de rezolutia de 24 de megapixeli a aparatului foto.Surprindeti fotografii in culori intense si cu un contrast uimitor. Inregistrati filme cu detalii extraordinare sau experimentati cu efecte cinematice.

nikon bun1

* Compatibil cu dispozitive inteligente cu sistem de operare iOS si Android™. Aceasta caracteristica necesita utilizarea unei aplicatii dedicate ce poate fi descarcata gratuit de pe Google Play™ si din iTunes Store®.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord