Planeta este terenul nostru de sport. Protejeaz-o!

În prezent, produsele ecodesign reprezintă doar o mică parte din ofertă, dar angajamentul celor de la Decathlon este că, până în 2026, 100% dintre acestea să fie concepute eco, asta însemnând sustenabilitatea Decathlon, capacitatea de a exista și de a dezvolta fără a epuiza resursele naturale pentru viitor, folosind bumbac, plasic și poliester reciclat.

Corturi de camping pentru următorul dvs. weekend

Dacă plănuiești o vacanță la munte, iar vremea se anunță ploioasă, ar trebui să alegi un cort care asigură o bună impermeabilitate pentru a nu avea surpriza să plutești cu salteaua prin apă. Acesta este un produs ecodesign și este construit din polistiren reciclat, reducând emisiile de CO2 cu 10% mai mult față de modelul precedent.  Alege un produs conceput pentru camping, ideal pentru ieșirile cu familia sau cu prietenii și ajută și tu la protejarea naturii. Un cort de camping este alegerea perfectă pentru un week-end la  munte alături de cei dragi. Pe lângă avantajul de a sta în mijlocul naturii, ideea de camping ne duce cu gândul la aventură, la distracții sau o seară romantică.

Rucsac drumeție

Pentru a transporta echipamentul, un rucsac este alegerea perfectă, fiind prevăzut cu buzunare funcționale pentru echipament, pentru încălțăminte sau pentru sticlele de apă. Produsele sunt concepute pentru drumeție în natură, plimbări și activități de zi cu zi. Rucsacul este confortabil, compartimentat și accesorizat, fiind prevăzut cu foarte multe buzunare și funcții inteligente. Aceste rucsacuri fac parte din categoria produse ecodesign și sunt create din bumbac reciclat (resturi din fabrici sau textile aflate la finalul ciclului de viață). Această metodă reduce impactul culturilor de bumbac asupra mediului, deoarece nu se mai cultivă plante noi).

Rucsacurile de drumeție se împart în trei categorii:

Rucsacuri mici: 5L – 30L

Acestea sunt mici și sunt destinate utilizării zilnice și pot fi folosite pentru o scurtă excursie sau pentru o vizită turistică, sau pur și simplu dacă ai nevoie să duci diverse lucruri.

Rucsacuri de călătorie: 30L – 50L

Rucsacurile de călătorie sunt de dimensiuni medii spre mari, iar un rucsac cu un volum între 30 și 50 l, va fi suficient de mare pentru majoritatea călătoriilor de scurtă până la medie durată (2 până la 5 zile). 

Pentru că sunt atât de versatile, sunt ideale pentru începătorii care nu vor să investească prea mulți bani, sau pentru cei care își doresc ceva mai multifuncțional.

Rucsacurile de drumeții montane: 50L și peste

Rucsacurile montane sunt vârful de gamă în ceea ce privește dimensiunea și sunt potrivite pentru activități care necesită să purtați foarte multe echipamente, cum ar fi excursii extinse de campare, expediții sau alpinism.

Ghete Baschet pentru copii

Nu există limită de vârstă pentru a învăța și a juca baschet. Există numeroase jocuri pe care le pot juca copiii de toate vârstele. Scopul principal este de a te distra și de a dezvolta unele abilități de bază în același timp. Unele dintre aceste abilități includ disciplină și munca în echipă care îi vor ajuta pe copii să obțină succese în viață.

Care este cea mai bună gheată de baschet pentru copilul meu?
Cel mai important lucru de luat în considerare este vârsta la care vrei să înceapă copilul tău să joace baschet. Până când vor deveni adolescenți, abilitățile și aptitudinile lui atletice vor fi mai avansate și vor avea nevoie de o pereche de ghete cu caracteristici speciale. Acest lucru le va oferi confortul de care au nevoie, dar, în același timp, îi va ajuta să-și dezvolte cu siguranță abilitățile.

În ceea ce privește cumpărarea de adidași de baschet, majoritatea companiilor se asigură că produsele lor sunt durabile, iar modele sunt testate în condiții reale de sportivi.

Câte perechi de ghete de baschet ar trebui să aibă fiul meu?
Se recomandă ca jucătorii să aibă la îndemână cel puțin două perechi de ghete de baschet la un moment dat pentru sesiunile lor. Acest lucru le va permite să aibă un adidas ceva mai confortabil în timp ce exersează și o pereche mai potrivită pentru jocuri. 

Planeta este terenul nostru de sport. Protejeaz-o!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *