Produse naturale din lavanda

Istoria Le Chatelard 1802 incepe in anul 1802, in momentul in care ia nastere Republica Franceza sub domnia regelui Napoleon Bonaparte.

Colina Le Chatelard, in varful careia troneaza o mica si veche biserica, da numele intreprinderii familiale cat si zonei unde se afla si functioneaza astazi vechea ferma si atelierele de productie Le Chatelard 1802.

De secole, Le Chatelard 1802 s-a concentrat pe productia si livrarea de materii prime pentru fabricantii de produse finite,momentul de cotitura fiind in anii 1990, cand intreprinderea a decis sa isi lanseze propria gama de produse, sustinuta de pasiunea pentru lavanda si experienta in cultivarea acestei emblematice plante pentru Provence, Franta, cat si pentru parfumurile bazate pe uleiurile esentiale, baza pentru toate produsele cosmetice naturale Le Chatelard 1802, incepand de la Sapunurile Naturale de Marsilia pana la Apa de Toaleta, Parfumuri Naturale Ambientale, Cosmetice, Seturi Cadou si multe alte produse unice in Romania si imbatabile din punct de vedere calitate/pret.

 

 

Familia Montaud va propune, sub marca Le Chatelard 1802, prin savonnerie.ro in calitate de Distribuitor Exclusiv in Romania al produselor sale, cea mai completa gama de produse. Florile de Lavanda de Provence si Sapunurile Naturale de Marsilia, Apa de Toaleta si Cosmeticele de calitate, toate intr-o gama larga si complexa de produse destinata celor mai pretentioase gusturi la cele mai accesibile preturi.

 

 

Astfel, comparativ cu orice alt produs de pe piata, Le Chatelard 1802 ofera produse cosmetice naturale, probabil singurele cu adevarat naturale de pe piata, la preturi cu mult mai mici decat orice alta alternativa.

Va invitam sa intrati in familia Le Chatelard 1802 Romania pentru a ajuta consumatorii sa inteleaga mai bine ce inseamna un produs cosmetic sau un sapun natural si a le arata ca si calitatea adevarata poate avea un pret corect.

De stiut: Lavanda de Provence Le Chatelard 1802 este chiar mai accesibila ca pret decat oricare alta din Romania, oferind in schimb calitatea acestei plante emblematice cultivata la munte, la altitudini mari: parfum maxim si persitenta de peste un an a saculetilor cu flori de lavanda de Provence.

Target-ul on-line al Le Chatelard 1802 Romania prin savonnerie.ro este consumatorul modern, interesat de beneficiile clare ale produselor cosmetice naturale la un pret accesibil si este doritor sa afle cat mai multe despre acestea.

In plus, suntem singurii furnizori de seturi cadou de cosmetice unice si exclusiviste, combinatii de sapunuri, parfumuri, flori de lavanda naturala de Provence, la preturi accesibile, fiind o reala alegere pentru orice ocazie: Martisor, Paste, Craciun sau Sf Valentin, Cadouri Corporate, pentru persoana iubita, pentru profesori la scoala, chiar si ca Marturii de Nunta.

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord