Samsung Galaxy S9 – nivelul urmator! Specificatii, data de lansare si pret!

Galaxy S8 este uimitor, dar Samsung Galaxy S9 va fi chiar mai bun!

Galaxy S8 este un telefon excelent, dar se pare că Apple a aruncat totul la iPhone 8 și arată ca cel mai îmbunătățit telefon Apple până în prezent. Samsung nu va sta cu mainile in san, așa că așteptăm ca Samsung să mute din nou si sa impinga tehnologia la maxim. Acestea fiind spuse, iata ceea ce stim despre Samsung Galaxy S9.

Samsung S9 este așteptat să aibă 4 camere: camere duble pe spate, dar și pe față. Două camere de 16 MP pe spate și 2 camere 8 MP în față ar putea oferi utilizatorilor un câmp vizual bun și permite diferențierea clară dintre fundal și prim plan. O altă caracteristică ar fi detectarea adâncimii, care ar avea o mai bună focalizare în jurul subiectului fotografiat.

Samsung Galaxy S9 va fi disponibil tot în două versiuni de dimensiuni, cu diagonală de 5.8 inchi şi 6.2 inchi. Ecranul va fi curbat QHD+Super AMOLED (570ppi/529ppi). S9 va primi sistemul de operare Android 8.0 „O” şi procesoarele Qualcomm Snapdragon 845 pentru SUA şi Exynos de la Samsung pentru Europa.

Samsung a stabilit un nou trend cu ecranul muchie la muchie, dar compania ar putea îmbunătați rezoluția pe următorul dispozitiv. Galaxy S8 are un ecran de 2K în timp ce dispozitivele următoare vor avea rezoluție dublă.

 

Samsung S9 este așteptat cu o baterie de 4.200 mAh. Samsung a îmbunătățit tehnologia bateriei de anul trecut. O baterie mai puternică este absolut necesară pentru a susține un ecran 4K deoarece acesta produce un consum mai mare.

Samsung S8 a câștigat în mare parte bătălia procesoarelor cu alte telefoane precum iPhone 7, deoarece vine cu un procesor de 10 nm(nanometri) și oferă performanțe mai bune ca procesoarele tradiționale de 14 nm. Compania Samsung își dorește să se bazeze, în crearea lui S9, pe tehnologia cu procesoare de 7 nm, care vor fi și mai eficiente.

În afara SUA, Samsung lansează telefoane cu propriile chipset-uri Exynos, iar compania a anunțat că ultimul său lot va susține până la șase agregări purtătoare (6CA). Ei bine, teoretic, orice telefon care îl folosește – și S9 este foarte probabil să beneficieze de acest lucru – ar putea obține viteze de descărcare de până la 1.2Gbps, ceea ce înseamnă că ați putea descărca un film HD în doar 10 secunde. Pentru comparație, procesorul Exynos 9 folosit în Marea Britanie  la S8 a oferit 5CA.

Se pare ca cei de la Samsung Galaxy detin tehnologia de detectare a amprentelor digitale sub sticlă … și dacă Apple o integrează în IPhone 8 , atunci Samsung va trebui să urmeze exemplul.

Samsung Galaxy S9: Data lansarii

Samsung lansează, în general, telefoanele sale la MWC ( Mobile World Congress ) sau la propriile sale evenimente . Dacă Samsung intenționează să dezvăluie Samsung S9 la MWC, ar trebui să vedem acest lucru în februarie 2018. Dacă Samsung decide să facă ceea ce a făcut la începutul acestui an și să lanseze S9 la evenimentul propriu, atunci il vom vedea pe piata in martie sau aprilie 2018. Judecând după data de lansare a modelului S8, acesta din urmă pare cel mai probabil.

Samsung Galaxy S9: Pret

Samsung Galaxy era destul de scump când a fost lansat, chiar și pentru un telefon emblematic: la 689 de lire sterline, era pe teritoriul iPhone. Dar dacă spui că S9 va fi mai ieftin, probabil că vei fi dezamăgit. Samsung Galaxy S8 a fost un succes imens, astfel încât Samsung nu are nici un motiv să reducă prețul S9, deci probabil vom vedea un pret undeva la 1000 Euro.

Articol in curs de actualizare……..

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord