Cadouri de 1 Iunie de la Decathlon

Ce cadouri îi poți cumpăra celui mic de 100 lei de la Decathlon?

Sportul joacă un rol foarte important în dezvoltarea armonioasă a copiilor și reprezintă o modalitate de petrecere plăcută și utilă a timpului, pune în evidență puterea fizică și morală, generează dorința de autodepășire, fiind considerat cel mai important mijloc de relaxare, cu alte cuvinte sportul este o necesitate expresă în viața copiilor.

Pentru copii, sportul are multiple beneficii: echilibrează activitatea psihică, îi motivează să-și depășească limitele, le crește încrederea în propriile forțe, mărește capacitatea de reacție și întreține sănătatea.

Pentru cultivarea dragostei față de sport, trebuie să găsim soluții și să-i încurajăm pe copii să se îndrepte tot mai mult spre terenul de sport, timpul liber să devină o conectare cu tot ceea ce înseamnă mișcare, iar cel mai bun sfat este să cumpărați o minge de fotbal care asigură cele mai bune senzații de joc și cu siguranță va deveni cel mai bun prieten al său.

Bicicleta – un prieten de nădejde

Cumpărarea unei biciclete pentru copilul dvs. poate fi un moment interesant atât pentru dvs., cât și pentru ei, deoarece aceasta este prima lor șansă de a experimenta plăcerea de a merge cu bicicleta. Toată lumea își amintește emoția când și-a aruncat prima dată un picior peste o bicicletă și a simțit vântul prin păr. Conștientizarea că poți explora mai departe, mai ușor și mai rapid decât oricând este uimitoare, iar alegerea bicicletei potrivite are un rol foarte important.

Există atât de multe modele din care poți să alegi, dar de unde știi care este cel mai bun? Ei bine, totul este despre locul în care copilul tău vrea să meargă, modul cum va folosi bicicleta și pe ce teren se va plimba. Noi vă recomandăm Bicicleta 16″ 500 Dark Hero, care este un produs conceput pentru copiii de 4-6 ani, cu înălțimea cuprinsă între 105-120 cm (nivel începător).

Când luați în considerare dimensiunea, vă recomandăm să țineți cont și de greutatea unei biciclete. O bicicletă mai ușoară este mai ușor de pedalat, controlat și duce la o plimbare mai plăcută pentru copiii tăi.

Patinajul pe role – sport și mișcare

Copilul dumneavoastră se inițiază în mersul pe role? Rolele Fit 3 sunt confortabile și se adaptează la ritmul de creștere al copilului.

Patinajul cu role este o modalitate fantastică pentru copii de a face mișcare, de a învăța diferite abilități și de a se distra! Indiferent dacă sunteți în căutarea primului lor set de role sau a unui upgrade, obținerea patinelor și echipamentului potrivit va ajuta copilul să învețe și să dezvolte o pasiune pentru patinaj. Știm că sunt multe de învățat atunci când alegeți patine cu role și echipament de protecție. 

Înainte de a începe, trebuie să țineți cont de câteva lucruri când căutați patinele și echipamentul potrivit:

 • Patinele cu role pot fi scumpe, dar costul este un indicator al calității și durabilității. Patinele de calitate fac, de asemenea, o mare diferență în a te simți confortabil, ceea ce îl ajută pe copil să dezvolte o adevărată pasiune pentru patinaj.
 • Când achiziționați patine pentru copii, vă recomandăm să alegeți cu 1-2 mărimi mai mult decât dimensiunea lor normală de pantofi. Purtarea patinelor care sunt puțin mai mari nu va împiedica experiența de patinaj a copilului. 
 • Apărătoarele pentru mâini, genunchierele și casca de protecție sunt cele mai bune prietene ale unui nou patinator și sunt concepute pentru a proteja în timpul căderii.
 • Căderea face parte din experiența patinajului. Echipamentul de protecție ar trebui să se potrivească foarte bine și să fie confortabil.

Ce cadou mi-aș fi dorit la început de vară?

Dacă ar fi să mă reîntorc în timp, copil fiind, cu siguranță mi-aș fi dorit, cadou de 1 Iunie, o bicicletă cu care să explorez împrejurimile alături de prietenii mei.

One thought on “Cadouri de 1 Iunie de la Decathlon

 • 18 aprilie 2023 la 12:45
  Legătură permanentă

  Echipamentul de protectie este absolut necesar in vederea prevenirii eventualelor accidente. Suplimentul dvs. ar trebui sa contina casti de protectie, cotiere, genunchiere si manusi protectoare, in functie de cat de intens se antreneaza.

  Cu aceste produse recomandate, copilul dumneavoastra va obtine in mod sigur cele mai bune experiente la preturi avantajoase! Bucurati-va de experienta de petrecere a timpului sportiv alaturi de copiii dumneavoastra si lasati-i sa experimenteze un nou univers de jocuri si activitati sportive cu produsele inovatoare de la Decathlon!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *