În a cincea ediţie de Black Friday MarketOnline va ofera garanţia CELUI MAI MIC PREŢ plătind de 4 ori diferenţa pentru produsele din campanie dacă găsiti în altă parte mai ieftin. Intre 20 şi 22 noiembrie toti clientii nostri vor putea achizitiona produse cu discount-uri de până la 60%.

De Black Friday 2015 veti primi exact ceea ce aşteptati de la acest eveniment: oferte atractive şi garanţia celui mai mic preţ. Pentru că stim ca, pe langa calitatea produselor, preţul este important pentru clientii nostri, MarketOnline.ro  garantează şi în acest an cele mai mici preţuri, astfel că dacă veti gasi un produs din oferta de Black Friday mai ieftin la unul din magazinele concurente participante la companie, ne angajăm să plătim de 4 ori diferenţa.

marketStartul reducerilor va fi dat pe 20 noiembrie la primele ore ale dimineţii când pe MarketOnline.ro vor fi afişate reduceri de până la 60% pentru smartphone-uri, televizoare, laptop-uri, electrocasnice, componente PC şi produse de îngrijire personală.

Pentru ediţia din acest an site-ul nostru este pregătit  pentru valul de utilizatori online, de asemenea a fost optimizată şi varianta de mobil a acestuia. Pe 20 noiembrie de pe MarketOnline.ro veti putea cumpăra: Smart Tv-uri de la 899 ron, Smartphone-uri de la 269 ron şi multe alte produse cu preţuri tentante. Şi pe categoria de electrocasnice vom avea discount-uri semnificative: roboţi de bucătărie cu până la 60% reducere, storcătoare cu până la 40% reducere, dar şi espresoare cu discount de până la 45% .

Produsele comandate vor fi livrate în cel mai scurt timp şi estimăm un termen de livrare de 3 zile. 

Vineri, 20 noiembrie, va asteptam la primele ore ale diminetii pe MarketOnline.ro sa va cumparati produsele dorite la cele mai mici preturi!