iPhone 8, unul dintre cele mai asteptate telefoane de pe piata.

Update (14-09-2017): Mult asteptata lansare a noului model de iPhone a clarificat foarte multe zvonuri ce roiau in jurul acestui eveniment. Lansarea a avut loc la Steve Jobs Theatre, din cadrul cartierului general Apple. Asa cum toata lumea anticipase, producatorul american a lansat 3 modele noi de iphone: iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

Acestea pot fi precomandate aici:

Telefon Mobil Apple iPhone X, iOS 11, OLED Multi-Touch display 5.8″, 3GB RAM, 64GB Flash, Dual 12MP, Wi-Fi, 4G, iOS (Space Gray)

Telefon Mobil Apple iPhone 8, iOS 11, LCD Multi-Touch display 4.7″, 2GB RAM, 256GB Flash, 12MP, Wi-Fi, 4G, iOS (Gold)

Telefon Mobil Apple iPhone 8 Plus, iOS 11, LCD Multi-Touch display 5.5″, 3GB RAM, 64GB Flash, Dual 12MP, Wi-Fi, 4G, iOS (Space Gray)

iPhone 8 va fi lansat in aceasta toamna, in data de 12 Septembrie 2017, cu ocazia aniversarii a 10 ani de la lansarea primului telefon iPhone, astfel incat Apple este nevoit sa vina cu ceva nou. Cu toate acestea, unde este performanta si design, este si un pret pe masura.

Conform analistilor, noul telefon de la Apple ar putea trece pragul de 1.000 de dolari. Desi suma initiala anuntata a fost de fix 1.000 de dolari, acum rezultatul este unul diferit din mai multe motive. Prin urmare, modelul cu 64GB memorie interna va ajunge in final in magazine la pretul de 1.000 dolari iar varianta de 256GB ar costa 1.200 de dolari.

Noul zvon pornește tot de la Benjamin Geskin, el fiind cunoscut în pornirea zvonurilor. Conform lui, noul telefon Apple va beneficia de o caracteristică neîntâlnită până acum la niciun telefon.

 

iPhone 8 va avea carcase disponibile în 6 culori. Pe lângă acestea, el va avea și o carcasă oglindă. Conform detaliilor oferite, carcasa se va comporta exact ca o oglindă și va reuși să redea imagini cât mai clare.

Apple a comandat de la Samsung 70 de milioane de ecrane OLED pentru lansarea noului smartphone.

Caracteristici:

♦ Ecran AMOLED curbat

♦ Ecran 5.8 inch

♦ Memorie Ram  4GB

♦ Fara buton „home”

♦ Incarcare wireless

 

Potrivit analistilor, telefonul cu diagonala de 5,8 inch s-ar vinde detasat mai bine fata de celalalt, utilizatorii fiind mai interesati de modelele mai mari, considerandu-le a fi mai atractive si mai moderne. Daca preturile si specificatiile mentionate sunt adevarate, atunci iPhone 8 ar putea fi cel mai scump iPhone lansat vreodata.

 

In ceea ce priveste numarul de dispozitive produse, Apple va produce circa 50 de milioane de copii. Conform altor zvonuri, printre functiile noului telefon se numara si incarcarea prin wireless, rezistenta la praf, apa si recunoasterea faciala.

iPhone 8 ar trebui sa aiba un design nou, iar din mai multe zvonuri reiese ca Apple s-a gândit sa adopte moda ecranului curbat, ce a venit prima oara la Samsung. Aceasta nu este o veste foarte rea, ar putea exista mai multe versiuni de Apple iPhone, cum ar fi  versiune Plus, cu un ecran curbat.
De asemenea multe dintre surse spun ca Apple nu prea asculta feedback-ul utilizatorilor iar design-ul folosit pe iPhone 7 ar putea veni si la iPhone 8, un lucru relativ rau pentru iPhone. Probabil, daca va alege aceasta optiune vânzarile ar scade semnificativ, dar Apple stie deja acest lucru si acum se gândeste la un design diferit cu care sa sparga gheata.
De asemenea noul iPhone 8 ar putea avea si carcasa de geam, lucru tot de la Samsung inspirat si ar putea veni fara butonul traditional „home”, acesta ar putea fi implementat în display.

Ramane de vazut cu ce ne va impresiona Apple in luna septembrie 2017.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord