Panouri Sandwich Autogreu Midara

Compania AUTOGREU MIDARA S.R.L își desfășoară activitatea din anul 2003, iar în 18 ani, a reușit să stabilească noi standarde de piață în ceea ce privește serviciile de înaltă calitate. Cu linia noastră completă de produse de panouri sandwich putem acoperi o mare varietate de proiecte.
   
Nu ezitați să aveți încredere în vasta noastră experiență și să fiți pregătiți să apelați la serviciile noastre, achiziționând produsele profesionale comercializate de noi.

În cooperare cu principalii producători din Italia, oferim partenerilor noștri o gamă largă de produse de înaltă calitate, un suport tehnic profesional și prețuri competitive.

Am câștigat încrederea și respectul clienților noștri, asigurând produse și servicii de calitate superioară, înțelegând pe deplin nevoile clienților noștri și respectând întotdeauna angajamentele noastre.

Prioritatea noastră este economisirea timpului și a banilor clienților, deoarece realizăm clar modul în care costurile și livrarea bunurilor afectează veniturile și activitățile clienților noștri. Asigurăm cu maximă seriozitate suportul necesar pentru evaluarea lucrărilor și urmărim ca serviciile noastre să răspundă cât mai bine cerințelor dvs.

Punctul nostru forte este echipa noastră, care este cu adevărat profesionistă, prietenoasă și deschisă intereselor partenerilor și clienților noștri. Personalul este serios, receptiv, întotdeauna atent la fiecare detaliu, pentru ca lucrarea să atingă un potențial maxim, cu o rezistență îndelungată.

Pentru orice tip de construcție este important să folosim doar produse de cea mai bună calitate, achiziționate de la furnizori serioși, cu experiență în domeniu. În ultimii ani au luat amploare construcțiile care folosesc panourile sandwich, iar printre solicitările clienților noștri se numără tot mai mult panourile izolante, care prezintă proprietăți deosebite de termoizolare, siguranță, durabilitate în timp, impact scăzut asupra mediului.

În strânsă cooperare cu clienții noștri creăm soluțiile cele mai atractive pentru dezvoltarea serviciilor noastre, punând accent pe noile tendințe și mai ales pe personalizarea proiectelor dvs. Deoarece este disponibil un număr mare de straturi superioare și materiale de bază, precum și posibilitatea combinării acestora în moduri diferite, rezultă un număr mare de modele creative pentru elementul finit.

Echipa noastră de profesioniști, cu experiență pe termen lung în domeniul construcțiilor, ar fi încântată să vă stea la dispoziție cu sfaturi legate de proiectul dvs.

Cu gama noastră de produse de peste 30.000 de mp,  care se află permanent în stoc, asigurăm clienților noștri livrarea promptă a elementelor sandwich izolante termic și fonic, chiar a doua zi după efectuarea comenzii.

În plus, multe dintre produsele noastre de bază sunt disponibile în mod constant în depozitul nostru sau vor putea fi livrate într-un timp scurt.

Indiferent de proiectul pe care doriți să-l realizați, alegerea cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră este AUTOGREU MIDARA!

AUTOGREU MIDARA S.R.L  oferă:

>> servicii individuale pentru clienți

>> consultare tehnică

>> sprijin oferit de către specialiști în biroul de proiectare

>> transportul de materiale la locul construcției

>> garanția calității

Misiunea noastră este de a oferi servicii eficiente în furnizarea de soluții fiabile și rentabile pentru clienții și partenerii noștri din întreaga țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *