„Preturi Pentru Tine”, este un lant de magazine destinat celor pentru care pretul este un criteriu in alegerea celor mai bune solutii.

 

Ne-am propus, inca de la bun inceput, sa fim mai mult decat „inca o firma ce comercializeaza imbracaminte si incaltaminte” la preturi foarte mici. Cresterea dinamica a retelei de magazine PPT a avut in prim plan interesele clientilor, oferind in acelasi timp posibilitatea celor mai competitive preturi si urmarind sa le mentinem la aceleasi niveluri cu care am castigat increderea oamenilor.

Vom continua sa ne intarim pozitia, fiind increzatori in puterile noastre si indiferent de evolutiile viitoare ale pietei, vom urmari ca locatiile noastre sa reprezinte prima optiune pentru clientii nostri.

Vom adopta si vom dezvolta principiile amintite in domeniul in care activam, prin implementarea masurilor necesare pentru stabilirea unor parteneriate bazate pe incredere, respect si apropiere fata de semenii sai. Credem in performanta, ceea ce ne face sa fim activi, perseverenti si indrazneti. Credem in evolutie, ceea ce ne face sa fim inovativi si eficace in a raspunde nevoilor consumatorilor. Credem in schimbare, ceea ce ne face sa fim ambitiosi si pregatiti sa invatam repede din povestile de succes si din esecurile noastre sau ale competitiei. Credem in oameni, ceea ce ne face sa fim onesti si loiali fata de angajatii nostri, de clientii nostri si de partenerii nostri.

geci

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord