Revolutia Preturilor din 19 – 21 septembrie la eMAG

Campania promotionala REVOLUTIA PRETURILOR LA eMAG aduce reduceri de pana la -60% la toata gama de produse de pe site, astfel ca vei avea ocazia sa te innoiesti si sa-ti dotezi casa cu tot ce-ti pofteste inima, la preturi mai avantajoase.

Electrocasnicele, televizoarele si categoria Casa si Bricolaj abia asteapta sa dea idei clientilor pentru ca acestia sa puna la punct detaliile unei case cu cat mai multe zone de confort si relaxare. Aparatele de ingrijire personala, parfumurile si cosmeticele sunt si ele pregatite cu reduceri substantiale, de pana la 60%, iar produsele pentru bebelusi si copii sau ceasurile, imbracamintea, incaltamintea si articolele sportive se intrec in propuneri atractive.

Din campanie nu lipsesc game si reduceri excelente la produsele din categoriile Auto si Petshop, precum si zeci de mii de carti si game de articole de birotica si papetarie.

Fiecare campanie eMAG ne surprinde cu preturi foarte avantajoase si reduceri care in general depasesc maximum anuntat oficial. Astfel, este foarte posibil sa prindem oferte chiar mai bune de -60%.

Ca de obicei, te sfatuim sa prinzi macar primele ore ale campaniei – daca nu chiar primele minute – intrucat cele mai atractive oferte se pot epuiza extrem de repede. Daca ai deja un cont eMAG poti sa-ti intocmesti de pe-acum un wishlist de cumparaturi si sa urmaresti ofertele pentru produsele favorite. Daca nu, te sfatuim sa-ti faci cont si sa ramai logat, pentru a face cumparaturi cat mai rapid si usor.

Speram ca te-ai trezit devreme in aceasta dimineata, deoarece a inceput Revolutia Preturilor din 19 – 21 septembrie la eMAG! Campania este activa chiar in acest moment pe site si ne surprinde cu preturi foarte bune la mii de produse.

Categoriile principale de produse care intra in promotie sunt:

Spor la cumparaturi!!!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord