Revoluţia Preţurilor la eMAG din 20 – 22 iunie 2017! Reduceri de până la 50%

 

     Prețuri mai mici cu până la 50%, o mulțime de produse din care să alegi, doar trei zile în care poți face super cumpărături! eMAG desfășoară între 20 și 22 iunie campania „Revoluția prețurilor”, când promoțiile la putere vor pune stăpânire pe telefoane, televizoare, aparate foto, electrocasnice, cadouri, produse de îngrijire personală, parfumuri, cosmetice, jucării, cât și alte articole pentru copii, produse pentru casă și grădină și multe altele.

Desigur că te intrebi probabil şi care vor fi categoriile de produse ce vor beneficia de preţuri mai mici. În principiu, Revoluţia Preţurilor vizează toate categoriile mari de pe site iar noi vom fii cu ochii pe câteva în mod deosebit:

  • telefoane;
  • televizoare;
  • electrocasnice;
  • aparate de aer condiţionat;
  • produse de îngrijire personală;
  • articole pentru casă şi grădină;

Chiar dacă reducerile maxime anunţate sunt de până la -50%, este foarte posibil să fie disponibile şi oferte chiar mai avantajoase. Multă lume aşteaptă să vadă dacă aceasta ediţie va aduce preţuri mai accesibile pentru noul Samsung Galaxy S8. După câteva luni de la lansare, suntem nerăbdatori să vedem dacă smartphone-ul companiei sud-coreene va beneficia de o reducere mai interesantă.

Mai avem câteva zile de asteptat până la startul Revoluţiei Preţurilor, dar asta ne lasă suficient timp pentru a ne pregati lista de cumpărături. Marţi revenim cu detalii despre campanie şi iţi recomandăm să nu ratezi startul de dimineaţă!

<img class=”alignnone size-full wp-image-4278″ src=”http://www.liberlaoferte.ro/wp-content/uploads/2017/06/DESCOPERA-OFERTA.png” alt=”” width=”591″ height=”236″ />

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord