Saltelele din microfibră de la Nichiduță, pentru un somn sănătos al copilului

Pătuțul în care copilul doarme cel puțin în primii 2 ani de viață trebuie să asigure neapărat acestuia anumite condiții de confort și de siguranță. Alegerile astăzi se îndreaptă atât spre modelele clasice, din lemn, cât și spre cele pliabile, din material textil. În aceeași măsură de importanță este și salteaua din dotare, care nu poate fi oricum. O recomandare din partea magazinului specializat în articole pentru copii – Nichiduță, este salteaua din microfibră, respectiv din fibre de nucă de cocos.

Pentru că este locul în care bebelușul va sta cel mai mult, se cuvine ca salteaua să prezinte anumite calități, motiv pentru care Nichiduță vine în întâmpinarea părinților cu soluții la costuri variate. Saltelele din microfibră regăsite în portofoliul său sunt definite de o serie de caracteristici deosebite.

Salteaua ideală pentru pătuțul bebelușului, din fibre de cocos

Sunt în perioada de creștere, cea în care li se întărește sistemul imunitar, motiv pentru care proprietățile antialergice ale husei sunt esențiale. Doritorii găsesc în portofoliul magazinului opțiuni variate în acest sens, alături de alternative interesante în ceea ce privește dimensiunile sau alte specificații.

De ce sunt recomandate saltele din fibre de cocos? Sunt renumite pentru circulația aerului realizată optim, cea care elimină riscul de încălzire excesivă a copilului. La mijloc sunt și modele ce includ un strat de burete, pentru a susține coloana vertebrală a copilului, dar și pentru a asigura un grad ideal de fermitate. Si uite asa am gasit salteaua pe care o cautam, cea care poate asigura somnul atât de esențial în primii ani pentru copii. Rolul pe care îl joacă în dezvoltarea sănătoasă a corpului firav nu trebuie subestimat.

Sunt de preferat acele saltele care prezintă și proprietăți anti-umezează, respectiv ce au în compoziție un burete antialergic. În cazul acestora, întoarcerea saltelei pe cealaltă parte atunci când este schimbată lenjeria este recomandată.

Ce recomandă saltelele din fibră de cocos de pe Nichiduta.ro?

Ca orice alt produs ce va influența sănătatea copilului, și aceasta trebuie să fie testată dermatologic. De asemenea materialele folosite trebuie să fie non-toxice, antialergice. Produsele regăsite în acest magazin online prezintă astfel de calități, motiv pentru care sunt un reper pentru părinți.

Cocos Comfort este un model de la Nichiduță preferat pentru proprietățile sale excelente, având la bază 2 straturi de fibre din nucă de cocos, respectiv unul de burete între cele două. Este special concepută pentru a asigura o poziție sănătoasă a trupușorului în creștere atât în timpul somnului, cât și în restul timpului petrecut aici. Coloana sa beneficiază de toată susținerea de care are nevoie. De asemenea salteaua absoarbe eficient excesul de umiditate.

Pentru a fi spălate cu ușurință, husele detașablie prezintă închidere în fermoar. Acestea sunt antialergice și lavabile, de asemenea stabile termic, fără riscul de a se încărca electrostatic sau a reține praf, respectiv de a dezvolta acarieni. Toate împreună conturează un confort optim al copilului. Cei interesați găsesc mai multe modele și detalii despre saltelele din fibră de cocos pe Nichiduta.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord