Samsung Galaxy S6/S6 edge poate fi achizitionat cu precomanda de la Marketonline. Disponibilitate in stoc incepand cu data de 15.04.2015!

Galaxy-S6-Header

Creatie desavarsita, inteligenta care captiveaza!

Inspirat de artistii sticlari si mesterii artizani ai fierului, Samsung Galaxy S6 este rezultatul unei fuziuni intre sticla modelata si tehnici de sculpturale si de prelucrare a fierului. Astfel, datorita formelor rotunjite si a suprafetei de sticla care reflecta un spectru larg de culori stralucitoare, acesta devine o declaratie a designului in domeniu.

Atat camera de pe fata cat si cea de pe spatele telefonului Samsung Galaxy S6 cu rezolutie imbunatatita si diafragma F1.9, iti permit sa creezi imagini cu un plus de claritate, oriunde te-ai afla. Apasa butonul Home de doua ori pentru a pune automat camera in functiune. Astfel nu vei mai pierde niciodata un moment important.

Nu-ti mai face grij in legatura cu bateria pentru ca acumiti poti incarca telefonul Samsung Galaxy S6 de 1,5 ori mai repede decat oricare dintre modelele anterioare.

SAMSUNGS6 SITE

Performanta fara comparatie!

Cu cel mai rapid sistem de pornire si de lansare a aplicatiilor, Samsung Galaxy S6 iti ofera rezultate fara precedent, imbogatite si de eficienta energetica. Configuratia 64-bit LPDDR4 si GPU-ul avansat livreaza performanta cu adevarat puternica, punand la dispozitie functii de multitasking si multimedia optimizate.

Display stralucitor!

Echipat cu display-ul 5,1” Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED, telefonul Samsung Galaxy S6 asigura o acuratete impecabila a imaginii, o experienta unica vizuala si o claritate fara competitie care se adapteaza atat in interior, cat si in exterior. Densitatea pixelilor si functia imbunatatita a luminozitatii vor face ca fiecare imagine sa fie superb redata, oriunde ai fi.

Securitate ridicata!

Bucura-te de linistea fara precedent oferita de solutiile de securitate ale Galaxy S6: KNOX, scanarea amprentei si generarea de informatii temporare despre card.

Smart Manager!

Noua aplicatie Smart Manager iti indica o multime de informatii folositoare: nivelul incarcarii bateriei, spatiul de stocare, RAM sau securitate. Functia Quick Check iti ofera posibilitatea de a face curatenie in telefonul tau, eliminand datele nefolositoare si imbunatatind performanta dintr-o singura miscare.

Telefon Mobil SAMSUNG Smartphone Galaxy S6 G920F, Octa-Core, 3GB RAM, 32GB Flash, sAMOLED 5.1 inch Quad HD, Android 5.0, Black Sapphire
Telefon Mobil SAMSUNG Smartphone Galaxy S6 G920F, Octa-Core, 3GB RAM, 32GB Flash, sAMOLED 5.1 inch Quad HD, Android 5.0, Black Sapphire

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord