Samsung Galaxy S10 s-a lansat!

Următoarea generație de telefoane care nu doar ies în evidență, dar se și distanțează de celelalte.

Disponibil în trei dimensiuni, fiecare Galaxy S10e, S10 și S10+ este proiectat pentru a fi la fel de elegant de purtat și de privit, grație unui ecran cinematic mare și prizei confortabile și ergonomice.

Afișajul Infinity-O oferă o vedere cu adevărat neîntreruptă.

Au fost eliminate elementele care te pot distrage, pentru o experiență de vizionare ca la cinematograf. Prin decuparea perfectă cu laserul, camera este încorporată discret în ecran, fără a afecta calitatea fotografiilor.

Senzorul de amprentă ultrasonic maschează perfect securitatea sporită.

A fost mutat senzorul de amprentă ultrasonic de pe spate în față, creând un senzor revoluționar, pe ecran. Folosind impulsuri ultrasonice, detectează canelurile 3D și șanțurile amprentei tale, pentru a-ți permite să accesezi telefonul. Este sigur și ușor de folosit — îți permite și să deblochezi, să tragi sau să ții degetul pentru a deschide aplicația dorită.

*Disponibil doar la Galaxy S10 și S10+. Galaxy S10e are un scaner de amprentă pe butonul de pornire.

Infinity Display optimizat cu mai mulți pixeli .

Ecranul Dynamic AMOLED de generație următoare este certificat HDR10+ și prevăzut cu cartografiere dinamică a culorii, pentru culori uimitor de reale și contrast la fiecare cadru — chiar și la cele întunecate. Iar ecranul mai luminos îți permite să vezi totul și mai clar chiar și în lumina puternică a zilei. Împreună cu difuzoarele stereo și Dolby Atmos, îți oferă o experiență cu adevărat imersivă.

Afișajul eye comfort poate ajusta luminozitatea, pentru o vizualizare mai bună.

Un lichid unic din componența Dynamic AMOLED reduce lumina albastră deranjantă cu 42%, fără a schimba culoarea elementelor de pe ecran. Poți să vezi filme sau să te joci până noaptea târziu fără a te deranja la ochi, pentru a avea apoi un somn liniștitor.

Culorile sunt atât de vii încât depășesc orice așteptare.

Ieși în evidență cu nuanțe îndrăznețe create diferit. Obține culori prismatice create cu ajutorul peliculei nano-laminate revoluționare. Aceste culori inovatoare captează lumina în moduri inedite și futuriste — poate chiar magice.

Alege un finisaj lucios, în culori vibrante, multicolor, parte dintr-o montură metalică rafinată, pentru un stil care iese în evidență. Sau bucură-te de finisajul ceramic durabil, sofisticat disponibil pentru Galaxy S10+. Ecranul este realizat din sticlă rezistentă Gorilla 6 pentru a face față provocărilor vieții de zi cu zi.
– Versiunea de ceramică este disponibilă doar pentru modelele Galaxy S10+ cu 8GB RAM și spațiu intern de stocare de 512GB și 12GB RAM cu un 1TB spațiu intern de stocare.
– Sticla Gorilla 6 este disponibilă numai pe carcasa frontală a Galaxy S10 și S10+. Carcasa din spate a Galaxy S10 și S10+ și întreaga carcasă a Galaxy S10e sunt făcute din sticlă Gorilla 5.
– Disponibilitatea modelelor și opțiunilor de culoare poate depinde de țară sau furnizor.

Specificatii tehnice:
Display – diagonala: 6.4 inchi Display – tehnologie: Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 Display curbat: da
Camera principala: 12MP+12MP+16MP
Camera frontala: dual 10MP f/1.9+ 8MP f/2.2
Inregistrare video: da
Flash: da
Numar nuclee: 8
Frecventa maxima: 2.8 GHz
Memorie RAM: 8 GB
Spatiu de stocare: 512 GB
Slot card memorie: da, microSD, pana la 512 GB
Capacitate baterie: Li-Po 4100 mAh C
Conectivitate/viteza: 4G+
Wi-Fi: da Bluetooth: da NFC: da Modul GPS: da
Dimensiuni: 157.6 x 74.1 x 7.8 mm
Greutate: 198 g
Tip SIM utilizat: nano SIM
Dual SIM: daOne thought on “Samsung Galaxy S10 s-a lansat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.