Samsung Galaxy S10 – specificații, preț și lansare

Galaxy S10 ar putea fi lansat în trei variante, cu sistem triple camera şi senzori de amprentă în display.

Mai sunt câteva zile până la lansarea Samsung Galaxy S10, despre care se zvonește că are codul intern „Beyond”. Unele zvonuri cu privire la specificațiile hardware ale telefoanelor au fost deja înregistrate pe internet. Unul dintre ei afirmă că Samsung va lansa simultan trei modele S10 diferite.

Dintre cele trei dispozitive, Beyond 1 va fi succesorul Galaxy S9, Beyond 2 va fi succesorul Galaxy S9 Plus, iar Beyond 0 va fi un nou dispozitiv entry-level.

Abia ce a ieşit pe uşă Galaxy Note 9 şi deja începem să vorbim mai serios despre un nou smartphone Samsung, modelul Galaxy S10, care cu siguranţă va fi lansat la începutul acestui an. Întrucât acesta va fi modelul cu nr.10, mulţi se aşteaptă la schimbări majore de design şi hardware, iar cele mai noi informaţii „pe surse” sugerează că avem motive bune să ne entuziasmăm, întrucât noul Galaxy S10 ar putea aduce tot ceea ce fanii Samsung au cerut în ultimii câţiva ani.

În urma știrilor recente, toate cele trei modele Galaxy S10 vor primi un scanner de amprentă digitală (deși doar primele două vor avea o versiune ultrasonică). Sistemele de interfață generală (GIS) și O-Film, care au colaborat anterior cu Qualcomm sau Vivo pe tehnologie de scanare cu amprentă ultrasonică, au fost aduse pentru a ajuta la producerea modulelor pe terminalele Samsung.

Noile telefoane Samsung ar putea sa aiba o tehnologie noua, care va inlocui vechiul difuzor. Astfel, ecranul vibreaza si  transmite sunetele. Renunțând la difuzor, producatorii de telefoane pot obtine un ecran mai mare, care sa acopere complet partea din fata a unui smartphone.

Când este lansat Galaxy S10?

Samsung nu renunță la evenimentul său tradițional MWC în 2019. S10 va fi probabil anunțat cu o zi înainte de începerea spectacolului, punând data lansării sale  24 februarie 2019 .

Procesor de ultimă generație

Ne putem aștepta ca Samsung Galaxy S10 să fie primul smartphone care va avea versiunea de ultimă generație a Qualcomm de la cel mai înalt procesor de telefonie mobilă Snapdragon, dincolo de actualul Snapdragon 845, pentru piața americană. Probabil că va lansa în restul lumii o versiune de generație următoare a chip-ului Exynos.

Senzor de cameră 3D

Se spune că modelul Galaxy S10 Plus va fi echipat cu o cameră cu două obiective în partea din față a aparatului și o cameră cu trei obiective în spate. Camera din spate va fi identică cu cea a modelului Galaxy S9 Plus, dar cu adăugarea unei lentile ultra-panoramice de 16MP, de 120 de grade și sensor 3D.

Scanner de amprente digitale

S10 ar putea avea un scanner de amprentă digital ultrasonic. Un nou raport sugerează că Samsung va evita folosirea tehnologiei curente de scanare a amprentelor digitale utilizate de până în prezent pentru a folosi tehnologia ultrasonica . Teoretic, scanările cu amprentă ultrasonică ar putea fi mai rapide și mai eficiente decât senzorii optici .

Ecran de emisie de sunet

Unele zvonuri spun că Galaxy S10 ar putea folosi ecranul ca înlocuitor pentru difuzorul încorporat.  Aparent, Samsung Display a creat un ecran cu emisii de sunet care ar putea fi folosit pe Galaxy S10. Este o tehnologie similară cu telefonul Vivo Nex.

Vom reveni cu detalii imediat ce le vom avea!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord