Top 10 idei de decor pentru casă și grădină cu produse de pe Vivre

Cu siguranță, fiecare dintre noi își dorește o grădină de vis, o oază de liniște și verdeață, unde la sfârșit de zi să ne deconectăm de la stresul cotidian și să ne regăsim liniștea și energia atât de necesare după o zi de muncă. Pentru un confort sigur și pentru o stare de bine este foarte important cum aranjăm exteriorul casei noastre, obiectele de mobilier și decor, alese cu grijă, dau o notă aparte grădinei noastre. Am ales pentru dumneavoastră 10 idei de decor pentru casă și grădină, astfel încât să vă puteți bucura de casa și grădina dvs. cu stil toată vara.

Scaun suspendabil, negru/maro,Bortis Impex

Scaunele suspendate au devenit foarte populare, ele asigură spațiului exterior un aer de eleganță și confort. Există un stil potrivit tuturor gusturilor, iar varietatea de modele este foarte atractivă. Adăugați casei dvs o linie de stil boem, o atmosferă modernă, cu un scaun suspendabil de exterior .

Scaun tip hamac Livia

Fără a părăsi casa dvs. puteți crea o atmosferă de plajă cu scaune suspendate în stil hamac, din bumbac. Aceste tipuri de scaune, preferate atât de adulți cât și de copii, domină spațiul exterior prin nota de relaxare și confort. Poate fi chiar o idee de cadou, așa că alege să îi surprinzi pe cei dragi cu un scaun tip hamac.

Sezlong de exterior Dido Black

Pentru cei cu adevărat pretențioși, am ales un șezlong divin, care depășește aștepările oricui. Atât aspectul cât și confortul acestui șezlong îl face irezistibil, achiziționarea lui fiind cea mai bună alegere pentru întreaga familie.

Canapea de exterior cu 2 locuri Eve Range

Pentru serile romantice și nu numai, puteți opta pentru o canapea de exterior cu 2 locuri, perfectă pentru spațiile mici și pentru o pauză alături de persoana iubită. Relaxarea pe canapelele de la Vivre este un lux pe care îl meritați, iar acum vă puteți bucura de o gamă variată de modele.

Sezlong cu parasolar pentru exterior Kiso Green

Amenajează-ți grădina, terasa sau balconul după gustul tău și bucură-te de magia spațiului creat. Te poți bucura de efectele benefice ale unui șezlong de plajă, după o zi obositoare de muncă petrecută la birou, când alegi să te destinzi în grădina propriei locuințe sau pe marginea piscinei, atunci cand locuiești la casă. Sau poate că îți dorești să obtii un bronz de invidiat, pe cale naturală, fără să apelezi la centrele de cosmetica.

Bancuta pentru copii

Atunci când mobilăm casa sau grădina nu trebuie să-i uităm pe cei mici! Mobilerul dedicat lor trebuie să fie ales cu grijă, materialele din care sunt confecționate să fie de inaltă calitate, să fie usor de montat și de intretinut. Amplasarea unei băncuțe pentru copii este foarte utilă și oferă grădinii dvs un farmec aparte.

Set masa si 2 scaune pliabile Cow de exterior pentru copii

Copiii sunt încântați să aibă obiecte de mobilier accesibile și potrivite vârstei lor. Alegerea unui set de masă cu scaune pliabile pentru copii este ideală pentru curtea sau grădina dumneavoastră, astfel îi aveți pe cei mici mereu în preajmă.

Set masa de exterior cu 6 scaune Chayne

Ce poate fi mai frumos, vara, decât o după amiază în aer liber, în compania prietenilor sau rudelor! Nu trebuie să lipsească din curtea dvs un set de masă de exterior cu scaune, pentru a servi masa în condiții de totală relaxare. Aceste modele sunt durabile, ușor de întreținut, fiind ideale pentru curte sau grădină.

Ladă depozitare Curver Borneo

În fiecare grădină există multe unelte și obiecte de mici dimensiuni, care trebuiesc depozitate, pentru a nu ocupa spatiu, dar mai ales pentru a nu crea o imagine de dezorganizare. Așa că avem nevoie de o ladă de depozitare, realizată dintr-un material de calitate, rezistentă la factorii mediului extern, cu funcționalitate și montaj rapid.

Set mobilier de exterior, 5 piese, gri, poliratan

Vara este anotimpul schimbării și petrecem mai mult timp afară, de aceea este ocazia perfectă în care poți da un nou design grădinii din fața casei. Un set de grădină adaptat spațiului de relaxare poate reprezenta o soluție excelentă de transformare a acestuia într-o oază de relaxare pentru familia ta. Setul de  mobilier de exterior din poliratan oferă acest lucru în propria grădină, prin prezența a 4 fotolii din ratan sintetic care se alătură unei măsuțe centrale din ratan si blat din sticla securizată.

Dimineața poate fi locul ideal unde poți bea linistit cafeaua, iar seara te poți relaxa ascultând sunetul naturii.

Pentru a accesa întreaga ofertă de produse poți intra AICI.

.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord