Cele mai bune laptopuri pentru jocuri 2020

Cel mai bun ghid pentru laptopul de jocuri 2020 a fost conceput pentru a descoperi și selecta un sistem extraordinar de ușor, indiferent de bugetul prevăzut.

Pe lângă faptul că vă vom spune toate specificațiile și caracteristicile cheie  pe care trebuie să  le cunoașteți, vă vom oferi, de asemenea, cele mai bune oferte pentru laptopuri pentru jocuri de pe piață.

Fie că sunteți în căutarea unui model premium, fie că sunteți interesat de o opțiune mai conservatoare, cu un preț mai accesibil, vă putem orienta către cele mai bune laptopuri pentru gaming.

Noi credem că Asus ROG Zephyrus S GX701 este cel mai bun laptop pentru jocuri din lume în acest moment. Este subțire, ușor și este incredibil de rapid, cu un Nvidia RTX 2080 GPU pregătit pentru ca jocurile tale cele mai solicitante să se desfășoare fără întrerupere.

Dacă nu vă puteți extinde la un nivel necesar pentru a deține un Asus ROG Zephyrus S GX701, nu vă faceți griji: avem o selecție de alte modele care rulează foarte bine și suportă solicitările jocurilor noi.

CUM SĂ ALEGI CEL MAI BUN LAPTOP PENTRU JOCURI PENTRU TINE

Ceea ce căutați în cel mai bun laptop pentru jocuri din 2020 este capacitatea de a rula cele mai solicitante jocuri ale zilei – jocuri intensiv grafic, aruncând tot felul de umbre și efecte pe ecran – fără a fi nevoie să faceți zeci de setări.

Ecranele de înaltă rezoluție sunt de asemenea un bonus suplimentar pe un laptop pentru jocuri, dar este important să rețineți că ratele de cadre ridicate sunt mult mai importante atunci când se joacă din mers – așa că este destul de inutil să faci un laptop cu un ecran 4K dacă nu are hardware-ul interior pentru a alimenta jocuri.

În concluzie: pentru noi, cel mai bun laptop pentru jocuri din 2020 este Asus ROG Zephyrus S GX701, care nu are un ecran 4K – dar are un foarte înalt grad de calitate, Full HD, care îti oferă o experiență superbă.

 Alte lucruri de care trebuie să aveți grijă atunci când cumpărați un laptop pentru jocuri includ greutatea și portabilitatea (la urma urmei, cumpărați acest lucru), durata de viață a bateriei (o problemă cu laptopurile de jocuri) și prețul. 

Noi credem că ar trebui să cheltuiți aproximativ 1.045 USD pe un laptop pentru jocuri pentru a vă asigura un nivel bun de performanță și mai mult de 2.500 USD dacă vreți calitate premium.

ALEGEREA NOASTRĂ A CELOR MAI BUNE LAPTOPURI PENTRU JOCURI DE PE PIAȚĂ

Asus ROG Zephyrus S GX701

 MSI GS75 Stealth 8SG

Razer Blade PRO 17

HP Omen 15

ACER Predator Triton 500

Lenovo Legion Y740

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Regulamentul General de Protecţie a Datelor!

*

Sunt de acord